Головна Новини Світ США У США музикант змайстрував гітару зі скелета свого померлого дядька й опублікував ФОТО та ВІДЕО в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

У США музикант змайстрував гітару зі скелета свого померлого дядька й опублікував ФОТО та ВІДЕО в Instagram

Новий музичний альбом музиканта буде записаний з використанням гітари з останків дядька

10 лютого 2021, 11:54
Поділіться публікацією:

Історія, яка сталася в американському штаті Флорида, здається спочатку неймовірною, але вона трапилася насправді. Музикант перетворив скелет свого покійного родича, який був металістом, на електрогітару. Ймовірно, таким чином він вшанував пам'ять покійного.

У США музикант змайстрував гітару зі скелета свого померлого дядька й опублікував ФОТО та ВІДЕО в Instagram

Музикант зробив з кісток родича електрогітару - фото: huffpost

Музикант з Тампи під псевдонімом Принц Міднайт зробив гітару, аналогів якої, явно, не знайти в усьому світі. Вся річ у тому, що для створення музичного інструменту він використав останки свого покійного дядька Філіпа. Фотографії свого творіння він опублікував в Instagram.


Як виявилося, чоловік загинув в автокатастрофі ще в 1996 році в Греції. Після смерті його скелет повинен був опинитися в місцевому медичному коледжі, оскільки Філіп заповідав його науці, але на той момент в Греції вже заборонили використання справжніх останків в освітніх установах. Деякий час тіло знаходилося в склепі на місцевому кладовищі. Однак оренда коштувала дуже дорого, і сім'я вирішила перевезти його останки в США.

Отже, за допомогою місцевого похоронного бюро Принц Міднайт відправив кістки дядька Філіпа з Греції. Коли ж вони були доставлені в Америку, племінник відмовився купити дядькові Філіпа ділянку на кладовищі. Замість цього йому в голову прийшла інша ідея, увічнити покійного дядька, перетворивши його... на гітару.

Про всі процеси створення інструменту Міднайт розповідав на своїй сторінці в Instagram, підкріплюючи моторошні подробиці не менш жахливими фотографіями. До речі, спочатку мати Принца вкрай негативно відреагувала на те, що її син сотворив з останками Філіпа. Спочатку вона сказала, що це блюзнірство і робота диявола. Однак з часом синові вдалося переконати її, що покійний дядько не хотів би бути заритим у землі, а у такий спосіб  він назавжди залишиться з музикою, яку за життя так любив.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що був проданий будинок маніяка з "Мовчання ягнят", а також про те, що вчені розкрили таємницю мумії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини