Головна Новини Світ Азія В Індії молода дівчина вбила себе під час селфі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії молода дівчина вбила себе під час селфі: що сталося

Вона не підозрювала, що пістолет був заряджений

26 липня 2021, 15:19 comments3904
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії з місцевою мешканкою стався нещасний випадок під час того, як вона намагалася зробити ефектну фотографію. Про це повідомляє видання The Times of India.

В Індії молода дівчина вбила себе під час селфі: що сталося

В Індії дівчина вистрілила в себе під час селфі. Фото: altaynews.kz

Як стало відомо, в індійському місті Харді, що в штаті Уттар-Прадеш, 26-річна місцева жителька взяла в руки зброю, щоб попозувати з ним для селфі. Вона не підозрювала, що пістолет був заряджений.

Під час того, як дівчина позувала, нею був проведений випадковий постріл. На місце події прибули медики, які госпіталізували постраждалу з важким пораненням. Однак врятувати її не вдалося. Фахівці зазначили, що на тілі потерпілої не було виявлено слідів насильства.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Бетамі, що в штаті Оклахома, стався нещасний випадок із неповнолітнім.

Повідомляється, що підліток любив виконувати челленджі у популярному сервісі для перегляду і створення коротких відео TikTok. Хлопчик взяв участь у челленджі під назвою Black Out, суть якого полягала в тому, щоб людина душила себе до тих пір, поки на кілька секунд не втратить свідомість. Здебільшого учасники цієї "гри" використовують для удушення ремінь від штанів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Сполучених Штатах Америки на реп-концерті відбулася перестрілка. Повідомляється, що, прибувши на місце пригоди, правоохоронці запобігли спробі втечі учасників злочину. Вони намагалися втекти на своєму транспортному засобі. У машині були виявлені чотири людини, троє з яких були поранені. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

василий

27 липня 2021, 08:44

естественный отбор!


Новини