Головна Новини Світ Азія В Індії ув'язнені втекли за допомогою спецій
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії ув'язнені втекли за допомогою спецій

В одному з регіонів Індії ув'язнені втекли з в'язниці, а допомогли їм у цьому звичайні спеції: сіль і перець

18 липня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

На північному сході Індії в регіоні Аруначал-Прадеш стався інцидент, який дозволив кільком злочинцям вирватися на свободу з в'язниці.

В Індії ув'язнені втекли за допомогою спецій

В Індії ув'язнені втекли за допомогою спецій (фото з відкритих джерел)

Видання Hindustan Times повідомляє, що в'язнів вивели з тюремних камер на вечерю, а ті почали кидати в обличчя охоронців спеції, зокрема сіль, перець і чилі, які були у них на столі.

Під час "заворушки" семи злочинцям вдалося втекти з виправної установи. Співробітники поліції їх досі шукають. Всі райони округу Східний Сіанг, де стався інцидент, оточені.

У повідомленні зазначено, що постраждало п'ятеро наглядачів, один з них зараз перебуває у важкому стані в лікарні, тому що під час нападу його вдарили замком тюремних ґрат по голові.

Нагадаємо, що в квітні 2021 року 1800 ув'язнених втекли з в'язниці, розташованої в місті Оверрі на південному заході Нігерії. Інцидент стався після того, як виправний заклад було взято штурмом і підпалено озброєними бойовиками.

Як повідомляють очевидці, атака велася з кількох напрямків і була добре скоординована. Влада Нігерії покладає відповідальність за захоплення в'язниці на сепаратистське угрупування "Корінне населення Біафри".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Лівані ведуться масштабні пошуки, оскільки 69 ув'язненим вдалося втекти з в'язниці. Деякі з утікачів вже схоплені або здалися, а п'ятеро загинули, розбивши викрадений автомобіль об дерево.

За даними служби безпеки, ув'язнені зуміли самостійно зламати замки у своїх тюремних камерах і вибратися на свободу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини