Головна Новини Світ Азія В Індії впала естакада: багато постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії впала естакада: багато постраждалих (ФОТО)

На півдні Мумбаї впала естакада

17 вересня 2021, 12:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії обвалився естакада. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В Індії впала естакада: багато постраждалих (ФОТО)

У Мумбаї впала эстакада. Фото: flickr.com/rahuljyoung

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 17 вересня, на півдні Мумбаї. Повідомляється, що о 04:30 ранку за місцевим часом стався обвал споруджуваної естакади.

В результаті події постраждали 13 осіб. Вони були госпіталізовані медиками, які прибули на місце інциденту. Зазначається, що життю людей нічого не загрожує.

Також на місце події прибули правоохоронці та співробітники пожежної служби. На цей момент встановлюються причини події.

В Індії впала естакада: багато постраждалих (ФОТО) - фото 2

Фото: ANI

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у французькому місті Лаваль в серйозну ДТП потрапив шкільний автобус. У салоні транспортного засобу знаходилося понад 40 осіб. Автобус злетів із дороги. В результаті події постраждали кілька десятків дітей і водій. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Кілька школярів перебувають у важкому стані. Потерпілих доставили в медичні установи. Встановлюються всі обставини події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в одній з індійських сіл чоловік відпочивав неподалік від озера і зник. Його шукали протягом кількох днів. Фермер, який проходив поруч із берегом, побачив, що крокодил їсть людські останки. Про те, що трапилося, він розповів правоохоронцям. На місце інциденту прибули поліціянти та фахівці з охорони лісового господарства. Передбачається, що чоловік був убитий хижаком, проте не виключено, що його скинули у воду вже мертвим. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини