Головна Новини Світ Франція У Франції шкільний автобус потрапив в серйозне ДТП: десятки дітей постраждали (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції шкільний автобус потрапив в серйозне ДТП: десятки дітей постраждали (ВІДЕО)

Двоє з потерпілих перебувають у важкому стані

16 вересня 2021, 17:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції сталася серйозна аварія. Про це повідомляє видання France Bleu.

У Франції шкільний автобус потрапив в серйозне ДТП: десятки дітей постраждали (ВІДЕО)

ДТП у Франції. Фото: francebleu.fr.

ДТП за участю шкільного автобуса сталося у французькому місті Лаваль. Повідомляється, що на момент аварії в транспортному засобі перебувало 48 осіб (47 учнів і один водій).

Після ДТП автобус злетів з проїжджої частини. В результаті події постраждали водій і 27 дітей. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. Двоє з потерпілих перебувають у важкому стані.

На місце інциденту поспішили медики. Потерпілі були доставлені до медичного закладу. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У Мережі з'явилося відео з місця подій. На кадрах видно, як шкільний автобус злетів з дороги.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою. У салоні першого транспортного засобу перебувало декілька громадян України. В результаті ДТП на місці загинули троє чоловіків. Ще один помер через кілька годин. Повідомляється, що всі загиблі працювали в одній з будівельних фірм. На цей момент встановлюються всі обставини події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індонезії зазнав аварії легкомоторний вантажний літак. На його борту перебувало три члени екіпажу. Згідно з інформацією Міністерства транспорту Індонезії борт перестав виходити на зв'язок через майже годину після зльоту. Уламки літака були виявлені на горі Вербу, що в провінції Папуа. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини