Головна Новини Світ Азія В Індії зіткнулися два судна: десятки людей зникли безвісти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії зіткнулися два судна: десятки людей зникли безвісти (ВІДЕО)

Після зіткнення одне з суден пішло на дно

8 вересня 2021, 18:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії стався зіткнення двох суден. Про це повідомляє видання ТСН.

В Індії зіткнулися два судна: десятки людей зникли безвісти (ВІДЕО)

Зіткнення двох суден в Індії. Фото: Associated Press

Як стало відомо, інцидент стався у водах річки Брахмапутра. Повідомляється, що пасажирське судно, на борту якого знаходилося більше ніж сто пасажирів, рухалося з річкового острова Малуджа і зіткнулося з зустрічною човном.

За словами представника Департаменту внутрішнього водного транспорту, після зіткнення "Човен" "Ма Камала" перекинулася, а потім пішла на дно.

Розпочато пошуково-рятувальні операції. На цей момент врятовано понад сорок осіб, в тому числі і дитина. Багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі були доставлені в медичні установи. Десятки людей вважаються зниклими безвісти.

Як пише видання, один з врятованих помер. Армія висловила готовність надати допомогу в проведенні рятувальних операцій.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у неподалік від грецького острова Мілос затонуло судно з туристами. На його борту перебувало 18 пасажирів. На допомогу відправилися військові вертольоти, рибальські судна, а також катери берегової охорони. Встановлюються всі обставини події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в водах Перу сталося зіткнення двох суден. Повідомляється, що вантажна баржа, яка перевозила нафту, протаранила човен. На борту човна перебувало близько 80 осіб. Після зіткнення друге судно розділилося на дві частини і затонуло. В результаті події загинули щонайменше 11 осіб. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини