Головна Новини Світ Європа Біля берегів Греції затонуло судно з туристами
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Греції затонуло судно з туристами

На борту судна перебувало 18 осіб

12 серпня 2021, 13:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Егейському морі затонуло судно з пасажирами на борту. Про це повідомляє видання GreekReporter.

Біля берегів Греції затонуло судно з туристами

В Егейському морі затонуло судно. Фото: ekathimerini.com

Як стало відомо, неподалік від грецького острова Мілос затонуло судно з туристами на борту. Повідомляється, що на його борту знаходилося 18 осіб. За інформацією видання, зараз люди перебувають у воді.

Їм на допомогу поспішають катери берегової охорони, рибальські судна і військові вертольоти. На цей момент тип затонулого судна не відомий. Зазначається, що в районі, де затонуло судно, переважають вітри силою від 4 до 5 балів за шкалою Бофорта.

Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Камчатці в озеро впав вертоліт із туристами на борту. Повідомляється, що причиною катастрофи могла стати помилка пілотування. Попередньо, літальний апарат збився з курсу через густий туман і сіл на воду замість посадкового майданчика. Після падіння він занурився на велику глибину. На борту вертольота знаходився дитина. Кільком людям вдалося вибратися з пошкодженої машини. У мережі з'явилося відео з місця інциденту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії під час виконання планового польоту зазнав аварії військовий вертоліт. Інцидент стався, коли літальний апарат пролітав над дамбою в штаті Пунджаб. Вертоліт впав у воду. Повідомляється, що на його борту знаходилося два члени екіпажу. На місце падіння поспішили співробітники рятувальної служби, медики та правоохоронці. На цей момент встановлюються всі обставини події. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини