Головна Новини Світ Азія В урочистий момент на весіллі загинули 13 жінок та дітей: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В урочистий момент на весіллі загинули 13 жінок та дітей: що сталося

Трагедія сталася в індійському штаті Уттар-Прадеш

17 лютого 2022, 11:53 comments1024
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії трапився нещасний випадок на весіллі. Про це пише видання Оглядач.

В урочистий момент на весіллі загинули 13 жінок та дітей: що сталося

В Індії понад десять людей загинули на весіллі

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 16 лютого, у штаті Уттар-Прадеш. Повідомляється, що під час весільної церемонії загинуло тринадцять гостей. Усі загиблі були жінками та дітьми.

Як зазначається у матеріалі, в урочистий момент вони стояли на плиті, яка закриває шахту. І коли гості за індійською традицією наносили нареченим мазь із куркуми на обличчя, плита провалилася під їхньою вагою.

Загалом у колодязь впало тринадцять людей. Двох із них вдалося витягти. Інші одинадцять розбилися об кам'яне дно шахти. Пізніше медики констатували смерть та двох потерпілих.

В урочистий момент на весіллі загинули 13 жінок та дітей: що сталося - фото 2

Фото: BBC

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в одному з міст Бразилії розбушувалася негода. Населений пункт страждає від масштабних повеней та зсувів, які утворилися через зливи. Стихія вже знищила безліч будинків та затопила вулиці міста. Багатьом місцевим мешканцям довелося евакуюватись.

Читайте також, що Британська розвідка попереджає – РФ продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною. Керівник розвідки оборони Британії генерал-лейтенант Джим Хокенхалл заявив, що Росія продовжує нарощувати сили на кордоні з Україною, що суперечить заявам Москви про виведення військ.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що в Конгресі хочуть запровадити санкції проти оточення Путіна вже зараз, не чекаючи на вторгнення в Україну. Республіканці пропонують запровадити санкції проти американських банків, які продовжать співпрацю з російськими фінустановами, які опинилися під санкціями США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини