Головна Новини Світ Азія В Японії почав вивергатися вулкан: величезний стовп попелу піднявся в повітря (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії почав вивергатися вулкан: величезний стовп попелу піднявся в повітря (ВІДЕО)

Рівень небезпеки піднято до трьох із п'яти можливих

20 жовтня 2021, 11:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Японії почалося виверження вулкана. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В Японії почав вивергатися вулкан: величезний стовп попелу піднявся в повітря (ВІДЕО)

Виверження вулкана. Фото: скріншот з відео

Як стало відомо, в японській префектурі Кумамото, що на південному заході країни, почав вивергатися вулкан під назвою Асо. Стовп попелу піднявся в повітря на висоту близько трьох з половиною кілометрів. Фахівці зафіксували викид вулканічних каменів на відстань до кілометра.

Метеорологи попереджають про викид каменів і наявність пірокластичних потоків на відстань до двох кілометрів. Рівень небезпеки піднято до третього із п'яти можливих. Таким чином, громадянам не можна наближатися і підніматися на гору.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як величезний стовп диму і попелу здіймається в повітря.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що біля узбережжя грецького острова Карпатос стався потужний землетрус. Підземні поштовхи сколихнули одразу кілька країн. Фахівці встановили, що осередок землетрусу магнітудою шість балів за шкалою Ріхтера знаходиться на відстані понад 100 кілометрів від острова і залягає на глибині понад 30 кілометрів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Оклахома поїзд врізався у вантажівку, що перевозила легкові автомобілі. Водій авто зупинився на залізничному переїзді й не зміг виїхати. Від сильного удару передня частина поїзда зійшла з рейок. В результаті події постраждали кілька людей. Всі постраждалі були пасажирами поїзда. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини