Головна Новини Світ Азія Японія потопає у снігу: практично нульова видимість та сильний вітер (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія потопає у снігу: практично нульова видимість та сильний вітер (ВІДЕО)

На півночі та північному сході Японії циклони принесли із собою снігові бурі

12 січня 2022, 20:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Японію огорнули сильні хуртовини. Про це повідомляє видання Singl of The Times .

Японія потопає у снігу: практично нульова видимість та сильний вітер (ВІДЕО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

Негода розбушувалася на півночі та північному сході Японії. Циклони принесли із собою снігові бурі. Через сильні опади скасовуються авіарейси ( станом на 12 січня, в країні було скасовано понад 150 авіарейсів), утруднений рух автотранспорту.

У селищі Отойнеппу, яке знаходиться на острові Хоккайдо, всього за кілька годин випало близько 30 сантиметрів опадів у вигляді снігу. У місті Хонбецу фахівці фіксують сильний вітер, пориви якого сягають 130 кілометрів на годину.

Метеорологи попереджають водіїв автомобілів, що через складні погодні умови на дорогах може виникнути сильні проблеми з видимістю.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що через зливи, які пройшли на південному заході Франції, почали утворюватися масштабні повені. Потоки води перетворюють вулиці населених пунктів на річки. Нині жертвою негоди стала вже одна людина. Літня жінка потонула поряд зі своїм будинком. Жителі небезпечних районів були змушені залишити свої будинки. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писали про те, що 19-річний хакер із Німеччини зламав понад 20 електрокарів Tesla. Молодий німецький хакер знає, як дистанційно можна контролювати основні функції автомобіля. Він нахвалюється своїм умінням відчиняти двері та вікна автомобіля, може завести його дистанційно, не використовуючи ключ, включати музику дуже голосно і навіть регулювати фари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини