Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії домашній собака раптово накинувся на маленького хлопчика: дитина загинула
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії домашній собака раптово накинувся на маленького хлопчика: дитина загинула

В австралійському штаті Квінсленд американський бульдог накинувся на дитину

28 грудня 2021, 16:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії маленького хлопчика загриз собака. Про це пише видання The Sun.

В Австралії домашній собака раптово накинувся на маленького хлопчика: дитина загинула

Американський бульдог. Ілюстрація: із відкритих джерел

Пригода сталася в австралійському штаті Квінсленд. Напередодні Різдва сім'я п'ятирічного хлопчика наглядала за будинком у місті Голд-Кост.

Якоїсь миті на хлопчика накинувся собака власника будинку. Пес породи американський бульдог сильно спокусив свою жертву. Дитину намагалася врятувати його бабуся. Жінка намагалася відтягнути тварину від онука і також зазнала поранень.

Крики, що лунають, почув сусід. Чоловік перестрибнув через паркан і допомагав у порятунку дитини.

На момент прибуття медиків потерпілий перебував у критичному стані. Він був негайно госпіталізований і у стінах лікарні йому зробили операцію. Однак, незважаючи на зусилля лікарів, життя хлопчика не вдалося врятувати.

Наразі співробітники контролю за тваринами забрали пса з дому. Правоохоронці розпочали розслідування за цим фактом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Індонезії блискавка вдарила прямо в чоловіка, який знаходився на вулиці під час дощу. Повідомляється, що постраждав співробітник одного із підприємств. Чоловік із парасолькою та рацією в руках йшов територією заводу. Від сильного удару потерпілий упав на землю і вже не зміг підвестися. Його доставили до медичного закладу. За кілька днів чоловіка виписали з лікарні.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на молоду туристку з Великобританії в Замбії напав розлючений крокодил. Тварина вчепилася в ногу своєї жертви, коли та займалася рафтингом. На допомогу дівчині прийшли її друзі, і їй вдалося відбитися від хижака.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини