Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії стався потужний землетрус: стихія руйнує міста (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії стався потужний землетрус: стихія руйнує міста (ФОТО)

Епіцентр підземних поштовхів знаходився на глибині десяти кілометрів

22 вересня 2021, 10:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії стався землетрус. Про це повідомляє видання ABC News.

В Австралії стався потужний землетрус: стихія руйнує міста (ФОТО)

Землетрус в Австралії. Фото: dailymail.co.uk.

Як стало відомо, на південному сході країни пролунали підземні поштовхи магнітудою 5,8 бала. Повідомляється, що в місті Мельбурн стихія частково зруйнувала понад 40 будинків. Без електрики залишилися 35 тисяч жителів.

За словами одного з місцевих жителів, під час того, як стався землетрус, шестиповерховий багатоквартирний будинок, в якому він проживає, розгойдувався з боку в бік.

Фахівці попереджають, про можливість повторення землетрусу в Впродовж наступних тижнів або навіть місяців. Епіцентр підземних поштовхів знаходився в гірській місцевості на глибині десяти кілометрів.

Землетрус відчувався в декількох австралійських штатах, проте найбільш сильним він був в Мельбурні і Мансфілді. На цей момент про серйозні травми пов'язаних зі стихією не повідомляється.

В Австралії стався потужний землетрус: стихія руйнує міста (ФОТО) - фото 2

Фото: dailymail.co.uk.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Канарах відбувається виверження вулкана. Потоки розпеченої вулканічної породи рухаються у напрямку до кількох населених пунктів. Жителі небезпечних районів були змушені покинути свої будинки. Лава знищує будинку. Евакуюватися допомагають військові. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Японію обрушився потужний тайфун під назвою Чанту. Фахівці попереджають громадян про можливі зсуви і повені. У центральних районах країни були скасовані кілька сотень авіарейсів. На деяких залізничних лініях призупинено рух поїздів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини