Головна Новини Світ Австралія та Океанія В австралійському парку чоловік виявив знахідку позаземного походження: як вона виглядає(ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В австралійському парку чоловік виявив знахідку позаземного походження: як вона виглядає(ФОТО)

В австралійському місті Меріборо виявили стародавній метеорит

24 листопада 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії чоловік знайшов у парку великий уламок метеориту. Про це повідомляє видання Science Times.

В австралійському парку чоловік виявив знахідку позаземного походження: як вона виглядає(ФОТО)

В Австралії виявили метеорит. Фото: Pixabay

У 2015 році мешканець австралійського міста Меріборо займався пошуками золота у місцевому парку. Проте замість шляхетного металу детектор зафіксував незвичайний камінь вагою 17 кілограмів. Зазначається, що знахідка   зовсім не була схожа на інші камені.

Австралієць вирішив, що у камені можуть бути золоті самородки та забрав додому. Чоловік безліччю способів намагався розламати його, проте жодна його спроба не мала успіху. Згодом він звернувся до геологів.

Фахівці з'ясували, що незвичайна знахідка є метеоритом. За попередніми оцінками, вік космічного каменю становить понад чотири з половиною мільярди років.

Небесне тіло назвали на честь міста, де його знайшли.

В австралійському парку чоловік виявив знахідку позаземного походження: як вона виглядає(ФОТО) - фото 2

Фото: sciencetimes.com

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку. Потерпіла відчула дискомфорт у вушному каналі та звернулася за допомогою до лікарів. Фахівець, який проводив огляд, був вражений побаченим. По барабанній перетинці жінки повзав павук. "Поселенцю" вдалося дістати за допомогою інструментів.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч із жінкою. Жінка прокинулася від сильного шуму і побачила, що поряд із нею лежить камінь. Зазначається, що канадка не отримала жодних поранень. Уламок небесного тіла жінка планує зберегти на згадку своїм онукам. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини