Головна Новини Світ Китай У Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку в її вусі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку в її вусі (ФОТО)

Потерпіла відчула дискомфорт і звернулася за допомогою до лікарів

23 жовтня 2021, 14:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Китаї в жінки у вусі виявили страшну знахідку. Про це пишуть журналісти Beijing News.

У Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку в її вусі (ФОТО)

Павук заповз у вухо китаянки. Фото: pixabay

У китайському місті Чжучжоу, який знаходиться в провінції Хунань, медики при огляді пацієнтки виявили павука в її вусі. Як стало відомо, членистоноге заповзло у вушний канал китаянки під час того, як вона проводила час на прогулянці.

Повідомляється, що павук знаходився у її вусі всю ніч. Вранці потерпіла відчула дискомфорт і звернулася за допомогою до лікарів. Медик, який проводив огляд, був вражений побаченим. По барабанній перетинці жінки повзав павук. За допомогою спеціального інструменту "поселенця" вдалося дістати.


У Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку в її вусі (ФОТО) - фото 2

Фото: news.yahoo.com

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в індійському штаті Уттаракханд група туристів під час снігопаду зникла безвісти. Кільком людям вдалося дістатися до укриття і повідомити про цю подію. Почала працювати пошуково-рятувальна операція. Була залучена авіація. В результаті проведених заходів вдалося врятувати двох людей. Одинадцятьох туристів знайшли мертвими. Доля ще чотирьох осіб залишається невідомою. Їх пошуки тривають.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Чехія постраждала від потужного буревію. Сильні пориви вітру зривали дахи будинків. У зв'язку з великою кількістю падаючих гілок рух автотранспорту було ускладнено. Без електрики залишилися сотні тисяч домогосподарств. Співробітники рятувальної служби здійснили кілька тисяч виїздів, допомагаючи ліквідувати наслідки стихії, що розбушувалася. Ремонтні бригади відновлюють електропостачання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини