Головна Новини Світ Беларусь Білоруські військові обслуговують армію РФ: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруські військові обслуговують армію РФ: що про це відомо

Військовослужбовці Білорусі працюють на російських окупантів

7 березня 2024, 20:38
Поділіться публікацією:

Білоруська армія обслуговує загарбників з Росії, яких утримують на території Білорусі для підтримки режиму Олександра Лукашенка.

Білоруські військові обслуговують армію РФ: що про це відомо

Білорусь – один з головних союзників РФ. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру національного спротиву, представники білоруських Сил спеціальних операцій забезпечують охорону військових частин ЗС РФ, які незаконно перебувають у Білорусі.

Водночас, зазначає Центр спротиву, білоруські частини забезпечують російським окупантам логістику, фактично займаючись доставкою.

У Центрі спротиву відзначили, що так виглядає кремлівське “братерство”, коли білоруси працюють “обслугою” для “старших братів”, які прибули для забезпечення влади московського ставленика. 

Центр національного спротиву закликав білоруських громадян й надалі повідомляти про процеси в російській армії та її пересування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що своєю заявою про можливість відправлення до України іноземних військовослужбовців президент Франції Еммануель Макрон показав відсутність єдності у Європі, вважає військовий експерт Микола Бєлєсков. За словами експерта, президент Франції — людина крайнощів, яка довго виступала за перемовини з РФ, а тепер підтримує найрадикальніші рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник. За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини