Головна Новини Світ Росія Відомий путініст поскаржився, що РФ перетворила Донбас на смітник
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий путініст поскаржився, що РФ перетворила Донбас на смітник

Охлобистін заявив, що окупований Донбас перетворився на смітник

7 березня 2024, 00:39
Поділіться публікацією:

Російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник.  

Відомий путініст поскаржився, що РФ перетворила Донбас на смітник

Охлобистін підтримує війну РФ проти України. Фото з відкритих джерел

За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем.

Путініст розповів, що мешканці окупованих територій ображаються, що їхній регіон перетворили на непотріб. Людей обурює, що до них з Росії відправляють різних негідників, яким насправді наплювати на Донбас і які лише хочуть вислужитися перед начальством.

Іван Охлобистін також висловив свою незгоду з підходом, коли завдяки примусовій поїздці на Донбас публічні росіяни намагаються відмити свою репутацією перед Кремлем за те, що недостатньо підтримували війну проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Чехії Петр Павел закликав європейських лідерів продовжити дискусії про можливість направлення в Україну своїх військ. "Ми маємо шукати нові шляхи, включно з продовженням дискусії про можливу присутність в Україні. Давайте не обмежувати себе там, де ми не повинні цього робити. Ми самі вирішуємо, яку форму допомоги ми оберемо", — заявив Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що керівник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін пояснив смерть російського опозиціонера Олексія Навального тим, що "рано чи пізно життя закінчується". Реакцію західних країн на раптову смерть опозиціонера глава СЗР назвав "сатанинськими танцями навколо труни з Навальним".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини