Головна Новини Світ Беларусь Білоруських військових відправляють до РФ: що задумав Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруських військових відправляють до РФ: що задумав Лукашенко

Лукашенко відправив білоруських військових до Росії для підготовки до "бойового застосування"

13 серпня 2024, 12:20 comments2629
Поділіться публікацією:

Білорусь відправляє своїх ракетників та артилеристів до Росії для "відпрацювання питань бойового застосування". Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони Білорусі в Telegram.

Білоруських військових відправляють до РФ: що задумав Лукашенко

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Розрахунки підрозділів ракетних військ та артилерії Збройних Сил Республіки Білорусь відбувають на полігон Російської Федерації для відпрацювання питань бойового застосування", — йдеться у повідомленні МО Білорусі.

Зазначається, що під час польового виходу з підрозділами буде проведено контрольне заняття з управління ракетними ударами з бойовими пусками з ракетних комплексів та реактивних систем залпового вогню, що знаходяться на озброєнні ЗС РБ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко переживає своє майбутнє: який закон хочуть прийняти в Білорусі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вступ Білорусі у війну проти України залежить не від Росії, а від Китаю, вважає політолог Вадим Денисенко. У своєму коментарі для Liga.net він аналізує заяви білоруського диктатора Олександра Лукашенка про можливе закриття українського посольства після нібито порушення Україною повітряного простору Білорусі.

Денисенко зазначає, що Лукашенко не мав іншого вибору, окрім як висловити свій гнів, оскільки це дозволяє йому уникнути претензій з боку Росії. Він також наголошує, що просування білоруських військ до кордону з Україною не несе реальної загрози, оскільки Лукашенко не має наміру робити воєнних дій. Це, на його думку, більше схоже на гру, де Лукашенко демонструє свій гнів перед росіянами.

Денисенко також звертає увагу на те, що білоруська система залпового вогню "Полонез", яка є важливою для Росії, поки не продається Білоруссю та Китаєм у РФ, що призводить до того, що Росія шукає альтернативи в Ірані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини