Головна Новини Світ Беларусь Чи буде воювати Білорусь — Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде воювати Білорусь — Лукашенко

Самопроголошений президент Білорусі розкритикував «кольорові» революції, які трапилися у світі за останні десять років

24 червня 2021, 13:51
Поділіться публікацією:

Білоруська держава вже знаходиться в стані перманентної війни. Принаймні, саме так, за словами самопроголошеного голови Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, слід розцінювати нинішню ситуацію всередині країни. Слова політика передає місцевий провладний Telegram-канал "Пул Первого".

Чи буде воювати Білорусь — Лукашенко

Лукашенко вважає, що Білорусь вже давно воює. Фото із відкритих джерел

Під час свого виступу перед білорусами, які зібралися біля Брестської фортеці в річницю початку атаки Німеччини на СРСР під час Другої світової війни, Лукашенко зазначив, що його неодноразово запитували, чи буде їхня держава знову воювати.

Політик вважає, що РБ вже давно знаходиться в стані війни, проте зараз вона зовсім інша, ніж у 1941 році, більш гібридна.

Відзначимо, що під час свого спічу Олександр Лукашенко неодноразово згадав певного аморфного ворога. Не називаючи нікого конкретного, самопроголошений президент зазначив, що якісь "вони" більше не ризикнуть почати війну, жертвуючи тисячами солдатів.

У нинішній час, за словами політика, будь-які військові конфлікти починаються з розколу всередині країни. Як приклад Лукашенко запропонував розглянути будь-яку з "кольорових" революцій, котрі сталися у світі за останнє десятиліття.

Невизнаний глава РБ впевнений, що всі подібні події були зроблені для того, щоб "підірвати суспільство зсередини". Потім нібито все ті ж неназвані "вони" розраховують прийти в країну, де є конфлікт, у ролі рятівника.

При цьому, на думку Олександра Лукашенка, у Білорусі вийшло показати себе ще сильнішою, ніж у 1941 році, коли довелося протистояти нацистській Німеччині. Політик підкреслив, що Білорусь є суверенною незалежною державою, і чекати ворога, який може ризикнути прорватися всередину, тут ніхто не буде.

Відзначимо, що вже в четвер, 22 червня, Лукашенко під час чергового візиту в один з регіонів РБ не виключив ймовірності введення воєнного стану в країні. Таке рішення він пов'язує з імовірним оголошенням додаткових економічних санкцій проти влади Білорусі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що не так давно Олександр Лукашенко спробував "налякати" офіційний Київ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, які речі в Білорусі хочуть прирівняти до екстремістських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/3057
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини