Головна Новини Світ Беларусь Чи хворий Лукашенко: опозиціонери вказують на тривожні ознаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи хворий Лукашенко: опозиціонери вказують на тривожні ознаки

Білоруські опозиціонери впевненні, що Олександр Лукашенко хворий і його стан погіршується.

28 липня 2024, 13:44 comments1067
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російські ЗМІ опублікували нову фотографію білоруського диктатора Олександра Лукашенка, яка поновила дискусії про його стан здоров’я. Білоруські опозиціонери у своїх соцмережах вважають, що Лукашенко має поганий вигляд.

Чи хворий Лукашенко: опозиціонери вказують на тривожні ознаки

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Чутки про хворобу Лукашенка ходять давно, і посилились після його візиту до Казахстану, під час якого він нібито захворів. Сам Лукашенко під час щорічний фестиваль у своєму рідному місті зізнався, що переживає "важкі дні".

Нові фотографії Олександра Лукашенка, зроблені під час зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним у Карелії, ще більше підігрівають ці припущення. Білоруські ЗМІ показували одне фото, а російські опублікували інше на якому диктатор без фотошопу.

"Російська пропаганда показала справжнє фото Лукашенка. Це не випадковість. Диктатор має поганий вигляд і це дуже помітно. Наші джерела повідомляють, що у нього цукровий діабет", — пише білоруський опозиціонер Павел Латушка.

Ще один білоруський опозиціонер, радник Світлани Тихановської Франак Вячорка опублікував запис зустрічі Лукашенка і Путіна.

"Лукашенко виглядає хворобливим. У нього це триває вже якийсь час. Його рідко можна побачити без фотошопу", — йдеться в описі до відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2023 році Лукашенко нібито потрапив до лікарні в Москві, а білоруський опозиціонер Валерій Цепкало назвав його "нетранспортабельним пацієнтом".

Також "Коментарі" писали про несподіване зізнання білоруського диктатора Олександра Лукашенка під час його відвідин до молочного заводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини