Головна Новини Світ Беларусь Нетранспортабельний пацієнт: нова інформація про стан Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетранспортабельний пацієнт: нова інформація про стан Лукашенка

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко за інформацією опозиціонерів знаходиться у важкому стані у московській лікарні.

28 травня 2023, 08:40 comments3068
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко перебуває у московській лікарні, а його стан визнано нетранспортабельним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Валерія Цепкало.

Нетранспортабельний пацієнт: нова інформація про стан Лукашенка

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський опозиціонер Валерій Цепкало розповів, що за попередньою інформацією Олександр Лукашенко був терміново доставлений до головної лікарні Москви.

"Для лікування його критичного стану залучено провідних спеціалістів. Були проведені процедури з очищення крові, стан Лукашенка визнано нетранспортабельним", — стверджує опозиціонер.

Цепкало вважає, що створені заходи, щодо порятунку президента Білорусі мають на меті розвіяти можливу причетність Кремля до отруєння Олександра Лукашенка.

Окрім того, білоруський опозиціонер розповів, що хвороба Лукашенка може мати рецидиви. Таким чином Цепкало закликав лідерів заходи до ініціативи "Вибори", яка має підготувати країну до перехідного періоду після відходу білоруського диктатора з посади президента.

Нагадаймо, що вперше проблеми зі здоров’ям Лукашенка виникли 9 травня на параді у Москві. Тоді президент Білорусі швидко покинув Росію, а згодом його помітили в лікарні у  Мінську. Лукашенко кілька днів не з’являвся на публіці, чим викликав ще більше розмов про свій стан здоров’я.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головна опозиціонерка Білорусі Світлана Тихановська звинуватила Лукашенка у воєнних злочинах: віддав наказ щодо українських дітей.

Також "Коментарі" писали про двох людей, які може замінити президента Білорусі Олександра Лукашенка в разі його смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис

28 травня 2023, 08:01

оже не выздоравливать!


Новини