Головна Новини Світ Беларусь До Лукашенка після розмови з Путіним прилетів глава російської ФСБ, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

До Лукашенка після розмови з Путіним прилетів глава російської ФСБ, - ЗМІ

Білоруські та російські ЗМІ повідомляють про те, що в столицю Білорусі прилетів голова Федеральної служби безпеки Олександр Бортников

19 серпня 2020, 08:57 comments2027
Поділіться публікацією:

Вчора в Мінську, де вже десятий день поспіль тривають протести народу проти президентства Олександра Лукашенка, приземлився Ту-214, на якому літає виключно керівництво російської ФСБ. Білоруські та російські ЗМІ повідомляють про те, що в столицю Білорусі прилетів глава Федеральної служби безпеки Олександр Бортніков.

До Лукашенка після розмови з Путіним прилетів глава російської ФСБ, - ЗМІ


Слід зазначити, що як раз вчора вже в четвертий раз Олександр Лукашенко говорив з колегою з РФ Володимиром Путіним. Після цієї розмови президент Білорусі оголосив про повне приведення в бойову готовність військ на західних кордонах республіки. Він заявив, що до протестів людей  нібито підбурюють іноземці з західних країн.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Білорусі затримали трьох співробітників Мінського заводу колісних тягачів, які вчора брали участь у загальнонаціональному страйку і виступили проти президентства Олександра Лукашенка. Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як їм себе вести та що кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі.

Також ми писали, що на мітингу в Білорусі Олександр Лукашенко, перемогу якого на виборах визнають не всі країни, розповів про можливості повторного голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини