Головна Новини Світ Беларусь Кремль прийняв радикальне рішення. Президента Білорусі хочуть ліквідувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль прийняв радикальне рішення. Президента Білорусі хочуть ліквідувати

Президент Росії планує усунення від влади свого союзника Олександра Лукашенка. Таким чином Володимир Путін отримає контроль над армією Білорусі.

26 листопада 2022, 18:35 comments3468
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська влада планує ліквідувати президента Білорусі Олександра Лукашенка та встановити контроль над військовими в країні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на RLI.

Кремль прийняв радикальне рішення. Президента Білорусі хочуть ліквідувати

Путін хоче ліквідувати Лукашенка. Фото: з відкритих джерел

За даними, яке видання отримало з військових джерел Кремля, влада Росії прийняла радикальне рішення, щоб усунути Лукашенка та втягнути Білорусь в активну фазу війни.

За вказівкою Путіна, після повернення з ОДКБ російські спецслужби можуть вчинити замах на життя білоруського диктатора. Путін розглядає два варіанти подій. Перший – це імітація замаху, мета якого все ж таки спонукати білоруського президента прийняти рішення про залучення своєї армії до активних бойових дій.

Інший план включає ліквідацію Лукашенка. Таким чином обов’язки голови держави перейдуть до більш лояльного до Російської Федерації Станіслава Зася, який є генеральним секретарем ОДКБ.

Таким чином Зась оголосив би, що вбивство було вчинене спецслужбами Заходу на чолі з Вашингтоном. Після чого новий керівник Білорусі оголосив би про приєднання країни на правах автономії до РФ. Таке рішення було б прийняте, як захист Білорусі від Польщі та України. Таким чином Путін хоче об’єднати дві армії під своїм командуванням.

Як зазначає видання RLI Лукашенко має високий шанс втратити посаду, адже на території Білорусі вже розміщена велика кількість російських агентів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін планував усунути від влади Лукашенка, адже президент Білорусі не хотів розміщувати армію РФ на своїй території.

Також "Коментарі" писали про дивне інтерв'ю Лукашенка, де білоруський диктатор зазначив: "я злякався".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини