Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко має хитрий план і таким чином хоче обдурити Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко має хитрий план і таким чином хоче обдурити Путіна

Президент Білорусі створює інформаційні вкиди про напад на Білорусь. Таким чином Лукашенко залишає білоруську армію в країні, попри прохання Путіна про напад на Україну.

2 грудня 2022, 15:25 comments1243
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко все більше говорить про можливу загрозу для Білорусі з боку України та країн НАТО. Таким чином білоруський президент намагається зберегти свою армію в країні і не вступати в активну війну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аналіз Американського інституту вивчення війни (ISW).

Лукашенко має хитрий план і таким чином хоче обдурити Путіна

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Президент Білорусі створює сильний інформаційний фон, аби його країна не вступала в активу фазу війни разом з Росією, тобто не вводила свої війська на території України. Лукашенко говорить, що Альянс готує напад на Білорусь.

Нещодавно білоруський диктатор звинуватив НАТО та Україну у збільшенні провокацій на українсько-білоруському кордоні. Окрім того, Олександр Лукашенко постійно наголошує, що Україна намагається втягнути Білорусь у війну.

На думку аналітиків ISW Лукашенко висловлює такі коментарі, аби білоруська армія залишалась на території країни, адже вона нібито повинна захищатись від дій НАТО. Саме такий план має Лукашенко проти Путіна, аби не відправляти свої війська в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль прийняв радикальне рішення та планує ліквідувати Лукашенка. Смерть одного з міністрів Білорусі може бути натяком для Лукашенка.

Також "Коментарі" писали про заяву Олександра Лукашенка, який повідомив, чому між Україною та Російською Федерацією немає переговорів. Білоруський диктатор вважає, що у всьому винні Сполучені Штати. Окрім того, президент Білорусі звинуватив Володимира Зеленського, адже той не хоче йти на поступки у війні з такою великою державою як Російська Федерація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини