Головна Новини Світ Беларусь Смерть глави МЗС Білорусі може бути натяком для Лукашенка від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть глави МЗС Білорусі може бути натяком для Лукашенка від Путіна

Президент Росії Володимир Путін натякає Лукашенку про його майбутнє

27 листопада 2022, 06:05 comments1304
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

26 листопада помер міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко вважає, що це може бути натяк для президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського чиновника.

Смерть глави МЗС Білорусі може бути натяком для Лукашенка від Путіна

Путін натякає Лукашенку. Фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією від білоруських ЗМІ відомо, що у Макея стався раптовий серцевий напад, від якого і помер міністр закордонних справ. Геращенко повідомив, що існують чутки про іншу причину смерті білоруського чиновника.

"Ходять чутки, що його могли отруїти. Макея називали можливим наступником Лукашенка. Він був одним із небагатьох, які не перебували під російським впливом. Кажуть, що це може бути натяком Лукашенку", — вважає радник міністра внутрішніх справ України.

Вибір на смерть Володимира Макея пояснюється тим, що міністр закордонних справ не був прихильником ідей президента Росії Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін планує ліквідацію президента Білорусі. За планом російського диктатора, на Лукашенка буде вчинено замах, у якому звинуватять Україну та західні спецслужби. Таким чином Путін хоче змістити Лукашенка, адже той не хоче вступати в активну фазу війни з Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Вірменії розкритикував Лукашенка та Путіна за бездіяльність ОДКБ та закрив саміт організації. Такий вчинок вірменського політика шокував авторитарних президентів, що було помітно на відео. Наступного дня один з депутатів Держдуми РФ заявив, що Вірменія — це незаконне утворення.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини