Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко назвав США та ЄС мерзотниками (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав США та ЄС мерзотниками (ВІДЕО)

За його словами, американці та європейці не допомогли у боротьбі з коронавірусом

4 травня 2021, 23:21
Поділіться публікацією:

Самопроголошений Білоруський державний глава Олександр Лукашенко звинуватив американців і європейців в тому, що вони не допомогли боротися з пандемією коронавірусу, назвавши при цьому їх "мерзотниками". Сам же Лукашенко протягом довгого часу заперечував небезпеку COVID-19. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на білоруський канал "Пул Первого".

Лукашенко назвав США та ЄС мерзотниками (ВІДЕО)

Олександр Лукашенко - фото з відкритих джерел

"Останні мерзотники ці європейці і американці. Вони ж нічим не допомогли нам, абсолютно. Хоча і ВООЗ, і ООН постійно заявляють, що треба підтримати когось і інше. Ну не допомогли і не треба, не просимо ми їх. Ні, треба ж загвинтити гайки, треба погіршити тут ситуацію", — сказав він.


Нагадаємо, що напередодні не тільки білорусів, а й багатьох українців схвилювали нещодавні заяви команди Лукашенка про підготовку якогось найважливішого рішення для Білорусі. Передбачалося, що це може стосуватися злиття республіки з Російської Федерації. Що ж насправді ховалося в цих повідомленнях, читайте в матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Парламентській асамблеї Ради Європи закликають країни-члени вводити санкції проти представників правлячого режиму в Білорусі та національні "списки Магнітського". Що це все означає, в тому числі для України? Чи здатні подібні кроки Заходу серйозно вплинути на ситуацію в Білорусі? Фахівці вважають, що Лукашенко зробив усвідомлений вибір. Вимушений для нього. Оскільки Захід прийняв рішення підтримати опозицію, не залишитися осторонь, Лукашенко остаточно пішов під крило Росії, під крило Путіна. І ніяких зрушень в бік Заходу з боку керівництва Білорусі не буде. Так само як до закінчення правління Лукашенка не буде і ніяких змін у зовнішній політиці Білорусі.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

4 травня 2021, 22:47

А чо ешо может промычать этот Тракторный конченый п...дар..!!!!


Новини