Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко оцінив ймовірність нападу Росії на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко оцінив ймовірність нападу Росії на Україну

Політик упевнений, що в РФ не готують повномасштабного військового вторгнення до нашої держави

6 грудня 2021, 15:22 comments1052
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко вважає, що Російська Федерація не має наміру вторгатися на територію України. За словами політика, західні країни звинувачують Росію у "плануванні нападу" на нашу державу, щоб "молотити" її, вішаючи таким чином ярлик. Про це пише "БЕЛТА".

Лукашенко оцінив ймовірність нападу Росії на Україну

Олександр Лукашенко - фото: сайт президента Білорусі

"Ніхто в Росії не збирається нападати на Україну. Росія чудово бачить, що робиться в Україні. І те, що там робиться і що планують натовці та американці там, неприйнятно не лише для Росії, а й для нас, бо тут ми поряд" , – сказав Лукашенко.

Політик додав, що на його думку, за місяць може "багато змінитися", а "якихось розв'язок" варто очікувати після Нового року.

Зазначимо, що останні місяці з вуст самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка звучать гучні заяви. Так, напередодні політик заявив, що півострів Крим – де-факто та де-юре російський, а також, що виступить із пропозицією до глави Кремля Володимира Путіна повернути ядерну зброю до Білорусі, якщо такі системи НАТО опиняться у Польщі. Лукашенко також коментує і ескалацію біля українсько-російських кордонів і зазначає, що якщо виникне "війнушка" на Донеччині, не залишається осторонь, заявляючи, що Путін йому — як брат. Що з приводу антиукраїнської риторики Лукашенка думають експерти — у матеріалі видання "Коментарі".

У свою чергу супутникові знімки вказують на те, що російські війська зібралися на кордоні з Україною напередодні запланованого на цьому тижні відеодзвінка між президентами Джо Байденом і Володимиром Путіним. Кремль заявив, що напруженість між Сполученими Штатами та Росією нагнітається через російське нарощування військ на українському кордоні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини