Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко пригадав своє пророцтво про Росію та війну: воно збулось
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко пригадав своє пророцтво про Росію та війну: воно збулось

Олександр Лукашенко заявив, що збувся його прогноз про те, що обидві країни - Росія та Білорусь, будуть захищати одна одну.

18 серпня 2024, 11:05 comments2312
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що збулись його пророчі слова про те, що Білорусі та Росії доведеться "стояти спиною до спини і відстрілюватися удвох". За словами Лукашенка, після початку російського вторгнення Білорусь прикриває Росію, яка є її головним союзником.

Лукашенко пригадав своє пророцтво про Росію та війну: воно збулось

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко в інтерв’ю російському пропагандистському каналу "Россия" розповів про свій старий прогноз про майбутнє Росії та Білорусі. За його словами, тоді між країнами були розбіжності, але Білорусь була готова підтримувати Росію.

"Тоді ми неугодні були для Росії. Через це йшов такий пресинг на Білорусь. Але я все одно разом зі своїми колегами проводив ту політику, яка проводиться зараз. Я йому (Путіну) говорив: "Знаєш, ми можемо сваритися скільки завгодно, але ми маємо бачити інтереси власного народу. По-друге, настане час, коли стоятимемо спиною до спини і відстрілюватимемося удвох"", — сказав Лукашенко та додав, що російські ЗМІ різко критикували його за ці слова.

Білоруський диктатор пригадав, що Путін просив прикрити Росію на початку вторгнення в Україну. За словами Лукашенка, таким чином його пророцтво збулось і Росія та Білорусь "стоять спиною до спини".

"Він каже: "Я тебе прошу, прикрий нас з тилу". Я кажу: "З якого тилу?" Каже: "Ось, стик України, Білорусі та Польщі"… Тоді я сказав, що ми не дозволимо росіянам у спину стріляти. Ми тоді підняли практично пів армії, закрили той напрямок. Тому ось, стоїмо. Іноді спина до спини, іноді дивлячись один одному в очі. І ми боремося з цими циніками", — сказав Лукашенко.

Лукашенко додав, що Путін не має з жодною іншою державою таких тісних відносин, як з Білоруссю. За його словами, Білорусь та Росія союзники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко пригрозив Україні після боїв у Курській області.

Також "Коментарі" писали, що Лукашенко порадив білорусам готуватись до нового президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини