Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко пригрозив білорусам українським сценарієм
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко пригрозив білорусам українським сценарієм

Лукашенко заявив чиновникам, що у Білорусі може повторитися український сценарій

10 червня 2022, 15:55 comments1117
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звернувся, насамперед, до білоруських чиновників із закликом провести роботу над помилками після тих протестів, які охопили країну у 2020 році, щоб не допустити повторення українського сценарію, але з набагато гіршими наслідками. Як повідомляє портал "Коментарі", про це білоруський диктатор заявив на республіканському семінарі-нараді, пише білоруське держвидання БелТА.                                              

Лукашенко пригрозив білорусам українським сценарієм

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко заявив, що кожен чиновник має ще раз проаналізувати події, що сталися у 2020 році в країні, щоб зупинити наближення до того сценарію, який сьогодні охопив усю Україну. При цьому Лукашенко наголосив, що Білорусі буде набагато складніше, ніж Україна. Такими прогнозами, за словами Лукашенка, він намагається не залякати когось, а навпаки, попередити.

За словами білоруського диктатора, якщо щось і почнеться, то він попереду з автоматами побіжать якраз рядові чиновники, а не він особисто.

Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь має бути повністю зачищена від заангажованих людей у некомерційних структурах. Тому що Білорусь має залишатися стабільною країною, де ніхто не матиме жодних занепокоєнь.                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" – статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти.                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – вимальовується країна-зрадник : експерт розповів, від кого в Євросоюзі ми так і не дочекаємось обіцяного важкого озброєння.          




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини