Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко пригрозив новою "страшною відповіддю" Україні та всій планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко пригрозив новою "страшною відповіддю" Україні та всій планеті

Лідер Білорусі записав відео-монолог про те, що станеться, якщо ЗСУ "нагодують" армію РФ урановими снарядами

22 березня 2023, 14:02 comments2001
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко пригрозив Україні та всьому світу "страшною відповіддю" у разі, якщо Лондон передасть у рамках своєї військової допомоги Києву снаряди із збідненим ураном. У коментарі для місцевого телебачення білоруський диктатор заявив, що тоді Кремль поставить Білорусі свої снаряди, але вже зі справжнім ураном.

Лукашенко пригрозив новою "страшною відповіддю" Україні та всій планеті

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"А Росія поставить нам боєприпаси зі справжнім ураном. Якщо вони божевільні, то вони цьому процесу дадуть поштовх. Ось найстрашніше і найнебезпечніше. Тому від безумства треба трішки відходити убік", — висловився Лукашенко.

Він зазначив, що він у колаборації з Путіним дасть "страшну відповідь" усьому світу, якщо російськими військами "прилетить" урановими снарядами на фронті.

"Щойно ці боєприпаси вибухнуть на позиції військ Росії, ви побачите, що відповідь буде страшною. Для всієї планети уроком буде. Росія має не тільки об'єднаний уран, ви це чудово знаєте", — сказав Лукашенко.

Свою тираду він завершив закликом знизити тренд "ескалації" і не втратив можливості потішити Путіну, згадавши, що лідер РФ рухається мирним шляхом завершення "конфлікту". У цьому контексті він згадав про переговори російського диктатора із Сі Цзіньпінем.

Нагадаємо, що 24 лютого в річницю війни РФ проти України МЗС Китаю представило свій варіант врегулювання "української кризи" або так званий "мирний план", який складається з 12 пунктів. Зазначимо, що окрім спільних тез, конкретних шляхів досягнення бажаного "світу" в Україні Китай не запропонував.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сі Цзіньпін розкрив карти: чому Китай вирішив підіграти Росію – чим це загрожує Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Путін як політик помер – із чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини