Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розпочав раптову перевірку бойової готовності армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розпочав раптову перевірку бойової готовності армії

У Білорусі в черговий раз розпочали раптову перевірку бойової готовності армії

3 квітня 2023, 15:45 comments1692
Поділіться публікацією:

За дорученням самопроголошеного президента Олександра Лукашенка у Білорусі розпочали перевірку бойової готовності Збройних сил Білорусі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють офіційні ресурси Міноборони Білорусі.

Лукашенко розпочав раптову перевірку бойової готовності армії

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Заходи мають комплексний характер і дозволять визначити здатність командирів керувати підлеглими військовими частинами та підрозділами під час їх приведення у вищі ступені бойової готовності, а також готовність військових частин виконувати завдання щодо призначення у встановлені терміни", – йдеться у повідомленні.

Під час цієї "перевірки" Білоруссю буде пересуватися військова техніка, можливе тимчасове обмеження руху для цивільного транспорту дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Зазначимо, Олександр Лукашенко під час свого звернення до парламенту та білоруського народу висунув "мирну пропозицію" для України та РФ. Суть у припиненні бойових дій без попередніх умов, а також з неодмінною забороною пересування та перекидання військової техніки для обох сторін. Він також почав брязкати російською ядерною зброєю . Мовляв, РФ може застосувати її у разі загрози свого розпаду (що може стати ймовірним після поразки її окупаційної армії в Україні). Кремль уже висловив готовність обговорити "мирний план" Лукашенка. Про що говорять ці заяви? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — диктатор Лукашенко вибухнув новими погрозами: про що це говорить – чи варто сприймати їх серйозно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/25107
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини