Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко веде переговори з іншими країнами. В одній з них його зустріли як героя (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко веде переговори з іншими країнами. В одній з них його зустріли як героя (ВІДЕО)

Президента Білорусі в африканській країні привітали незвичним танцем.

31 січня 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За останній тиждень президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснив закордонний візит до ОАЕ та Зімбабве. Саме в останній країні натовп радісних людей зустріли білоруського диктатора в аеропорту. Місцеві жителі махали руками та прапорами, окрім того Лукашенка мав вінок з квітів на шиї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Obozrevatel.

Лукашенко веде переговори з іншими країнами. В одній з них його зустріли як героя (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко з квітами на шиї. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко 25 січня відвідав Об’єднанні Арабські Емірати, а далі полетів до Зімбабве. Відео моменту зустрічі білоруського президента в африканській країні здивувало мережу. На ньому видно як жителі Зімбабве зустрічають Олександра Лукашенка як справжнього героя, махаючи прапорами та руками, а також присвятили білоруському політику танець.

На інших відео президент Білорусі Олександр Лукашенко йде в компанії президентом Зімбабве Еммерсоном Мнангагва разом з військовим ескортом по червоній доріжці.

Як повідомляє білоруська державна агенція Белта, мета візиту Лукашенка до країн Азії та Африки є посилення торгівельно-економічної співпраці. Ймовірно, білоруська влада очікує від ОАЕ інвестиції в свою економіку, а від Зімбабве ринок збуту для своєї сільськогосподарської продукції та техніки.

Білорусь поки що не приєдналась до активних бойових дій в Україні, проте з початку вторгнення Лукашенко надав свою територію для російських солдатів, а також постачає військову техніку до Росії. Через співпрацю з Росією Білорусь потрапили під санкції від ЄС та інших країн Західного світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан шукає альтернативи російському газу.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія будувала 50 років, Путін зруйнував за 50 тижнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини