Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко задоволений російською ковід-вакциною, каже, що західні аналоги Білорусі не потрібні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко задоволений російською ковід-вакциною, каже, що західні аналоги Білорусі не потрібні

Лукашенко запевняє, що російська ковід-вакцина "набагато краща" західних

26 жовтня 2021, 16:32
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що російська вакцина проти коронавірусу, яка вже виробляється в Білорусі, відмінний препарат, який нічим не поступається за ефективністю західним аналогам. Відтак Білорусь не планує закуповувати західні вакцини проти COVID-19. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Лукашенка.

Лукашенко задоволений російською ковід-вакциною, каже, що західні аналоги Білорусі не потрібні

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

За словами Олександра Лукашенка, немає причин сумніватися у ефективності російської вакцини проти коронавірусу. Саме тому цей препарат вже виробляється у Білорусі. А незабаром Білорусь почне випускати вакцину власного виробництва. Вона теж не поступатиметься західним аналогам.

Також Лукашенко висловився проти того, щоб на людей чинився тиск, щоб білорусів ставили перед фактом у питанні вакцинації. При цьому самопроголошений президент зазначив, що він упевнений у тому, що вакцинованим легше перенести захворювання. Тому кожен має право сам визначати – вакцинуватися чи ні. Це особиста справа кожного.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 9 жовтня в Білорусі скасували масочний режим: Олександр Лукашенко не бачить необхідності, вважаючи, що медична маска не захищає людину, а лише обмежує її свободу та не дає дихати свіжим повітрям.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — після Росії в Білорусі анонсували випуск своєї вакцини від COVID-19. Вакцина має з'явитися у 2023 році. Олександр Лукашенко каже, що вакцина зможе протистояти новим штамам коронавірусу та бути дуже ефективною. Таким чином Білорусь повністю забезпечить себе вакциною. власного виробництва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини