Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко знову полетить до Путіна: відомо, що будуть обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко знову полетить до Путіна: відомо, що будуть обговорювати

Лукашенко 5-6 квітня знову відвідає Москву

4 квітня 2023, 21:04
Поділіться публікацією:

5-6 квітня невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко знову  прибуде до Москви, щоб зустрітися з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляє пресслужба Лукашенка.

Лукашенко знову полетить до Путіна: відомо, що будуть обговорювати

Володимир Путін та Олександр Лукашенко (фото із відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 6 квітня у Москві Лукашенко візьму участь у засіданні Вищої державної ради Союзної держави. Повідомлять, що на засіданні учасники будуть розглядати виконання Основних напрямів реалізації положень Договору про створення Союзної держави на 2021-2023 роки та союзних програм.

Окрім цього, стало відомо, що 5 квітня вже традиційно Лукашенко і Путін проведуть окрему двосторонню зустріч.  Де обговорять "широкий спектр питань білорусько-російських відносин, поглиблення кооперації, розвиток високотехнологічних галузей, міжнародну обстановку, та вживані заходи щодо забезпечення безпеки".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко знову виправдав війну Росії проти України. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову виправдав війну Російської Федерації проти України та вбивства мирних українців. Він знову заявив про "дуже серйозні погрози". При цьому поплічник Путіна заявив, що його спецслужби не можуть за всім наздогнати через технічний розвиток.

 Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко розпочав раптову перевірку бойової готовності армії. За дорученням самопроголошеного президента Олександра Лукашенка у Білорусі розпочали перевірку бойової готовності Збройних сил Білорусі. Під час цієї "перевірки" Білоруссю буде пересуватися військова техніка, можливе тимчасове обмеження руху для цивільного транспорту дорогами загального користування та ділянками місцевості.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини