Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко знову відважив росіянам компліменти, заявивши, що Путін йому, як брат
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко знову відважив росіянам компліменти, заявивши, що Путін йому, як брат

Глава білоруського режиму Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним заявив, що росіяни і білоруси - "практично єдиний народ".

10 вересня 2021, 07:04
Поділіться публікацією:

На зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив думку, що росіяни і білоруси "практично єдиний народ". Також Лукашенко висловив упевненість, що незабаром між Білоруссю і Росією з'явиться ще більше спільного, адже інтеграція двох країн помітно посилиться в рамках "союзної держави". Як передає видання "Коментарі", про це пише "Белта", цитуючи слова Лукашенка.

Лукашенко знову відважив росіянам компліменти, заявивши, що Путін йому, як брат

Олександр Лукашенко и Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко зазначив, сьогодні Росія і Білорусь розвиваються дуже швидко, тому як є одними з передових цивілізованих країн. Запорука успіху такого прогресу полягає в тому, що обидві країни йдуть разом, в тісному союзі, як рідні народи.

Лукашенко зазначив, що не бачить різниці між росіянами і білорусами, вважаючи, що це єдиний народ. За словами Лукашенка, він разом зі своїм російським колегою робить свою роботу, яку нехай оцінюють вже люди. Зазначимо, такі заяви про зближення Росії і Білорусі Олександр Лукашенко робить не вперше. Риторика про єдиний народ з Росією чітко почала простежуватися після протестів в Білорусі, пов'язаними з фальсифікацією на виборах президента Білорусі, коли Лукашенко опинився дуже близько до того, щоб втратити владу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Лукашенко розповів про поставку в Білорусь озброєння з РФ. У Мінську очікують поставок десятків літаків, вертольотів і засобів боротьби з повітряними цілями противника, включаючи зенітно-ракетні комплекси С-400.

Також читайте на "Коментарях" — Лукашенко зібрався до "друзів" в Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини