Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зробив нову заяву про "мир" в Україні та заговорив про молитви
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив нову заяву про "мир" в Україні та заговорив про молитви

Олександр Лукашенко знову висловився про війну РФ проти України.

5 травня 2024, 18:25
Поділіться публікацією:

Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він переконаний у "досягненні миру в Україні та відновленні "єдності" білоруського, російського та українського народів.   Про це пише пропагандистське російське ТАСС.

Лукашенко зробив нову заяву про "мир" в Україні та заговорив про молитви

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

"Я абсолютно переконаний, що нашими молитвами ми повернемося до тих часів, коли наші народи будуть разом", — заявив диктатор Білорусі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко красиво "кинув" Путіна і перестрахувався від втягування у війну в Україні. В військовій доктрині Білорусі є пункт, який, фактично, дозволяє їй приєднатися до терористичної Росії у її загарбницькій війні проти України, каже Павло Латушко. За його словам, юридично у цій військовій доктрині вказані певні правила поведінки під час нападу на країну-союзника. Тобто, в ній йде мова про те, що будь-який акт агресії проти одного з членів Союзної держави, куди входить Білорусь і РФ, накладає на країну-партнера зобов'язання відправити свої війська на допомогу.

Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко рекомендує білорусам "набити морду" суперникам на Олімпійських іграх. Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував обмеження для виступів білоруських спортсменів на Олімпійських іграх, зокрема дозвіл виступати на змаганнях під нейтральним прапором. За словами Лукашенка, у Білорусі все одно знатимуть, що це білоруський спортсмен.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко розкритикував керівництво Олімпійських ігор, яке дозволило участь білоруським та російським спортсменам у нейтральному статусі. Щодо участі спортсменів з Білорусі, Лукашенко вказав, що це вибір кожного атлета. Крім того, білоруський диктатор наголосив, що нейтральний статус не має значення для Білорусі, адже в країні знають, що це їх спортсмен.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

7 травня 2024, 08:09

« Мерзавцу я желаю , чтобы он В награду за подлянку и коварство Однажды заработал миллион И весь его потратил на лекарство.» -Ігор Губерман.


Новини