Головна Новини Світ Беларусь Лукашенку привиділися "диверсанти" з боку України: що заявив диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенку привиділися "диверсанти" з боку України: що заявив диктатор

Олександр Лукашенко заявив, що під час контртерористичної операції затримали "диверсантів" з боку України

16 лютого 2024, 15:45 comments2264
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про закінчення так званої контртерористичної операції на кордоні з Україною та нібито затримання кількох "диверсантів".

Лукашенку привиділися "диверсанти" з боку України: що заявив диктатор

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Те, що мені доповіли вранці. Тільки сьогодні затримали кілька диверсантів на українському кордоні. За допомогою дронів, болотами деякі з українських громадян переповзали на наш кордон, перекидали вибухівку для здійснення диверсій, насамперед на території Росії та Білорусі", — висловився Олександр. Лукашенка.

Білоруський диктатор нагадав про щойно завершену так звану контртерористичну операцію, яку, за його словами, "ви навіть не помітили".

"Щойно чекістсько-військова операція закінчилася. Затримані були всі диверсанти, а серед них білоруси. І це практично 2 — 3 рази на тиждень. Ми можемо заспокоїтися? Не можемо!", – зазначив Олександр Лукашенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заступник голови Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі Павло Латушко в ефірі Freedom розповів, що Олександр Лукашенко готує Білорусь до війни з "недружніми" країнами. За його словами, вже створено народне ополчення, запроваджено страту за зраду батьківщині для військовослужбовців, крім того, значно посилено озброєння Збройних сил Білорусі. Також, як наголосив Латушко, на території Білорусі перманентно проходили та проходять військові навчання на всіх полігонах країни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенко під час зустрічі з Путіним почав аналізувати причини останніх збройних конфліктів у світі. Так, за його словами, "спостерігається перехід до багатополярного світоустрою, але нинішній монополіст намагається утримати однополярну модель у різний спосіб, включаючи збройні конфлікти".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини