Головна Новини Світ Беларусь Німеччина заявила про закінчення влади Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина заявила про закінчення влади Лукашенка

Глава Бундестагу Вольфганг Шойбле назвав Олександра Лукашенка диктатором

19 серпня 2020, 13:00
Поділіться публікацією:

Глава Бундестагу Вольфганг Шойбле заявив про те, що новообраний білоруський президент Олександр Лукашенко повинен відмовитися від застосування жорстких фізичних заходів під час мирних протестів. Про це передає DW.

Німеччина заявила про закінчення влади Лукашенка

Шойбле переконаний: влади Лукашенка більше не буде. За його словами, коли диктатору приходить кінець, краще знайти спосіб відмовитися від подальшого насильства.

"Для диктатора в Білорусі було б розумним, нарешті, усвідомити, що кадри з демонстрацій — в тому числі й ті, які він спробував організувати — говорять самі за себе", — говорить Шойбле.

Тим часом Лукашенко також зробив заяву, зажадавши Захід не проплачувати мітинги в його країні і обіцяючи "вжити заходів" щодо протестувальників.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Білорусі затримали трьох співробітників Мінського заводу колісних тягачів, які брали участь в загальнонаціональному страйку і виступили проти президентства Олександра Лукашенка. Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як їм себе вести та що кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі.

Також ми писали, що на мітингу в Білорусі Олександр Лукашенко, перемогу якого на виборах визнають не всі країни, розповів про можливості повторного голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини