Головна Новини Світ Беларусь Політичні штори: в Білорусі прихильник Лукашенка здав міліції власних дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Політичні штори: в Білорусі прихильник Лукашенка здав міліції власних дітей

Все просто: батько підтримує Лукашенка, а діти — опозицію

16 грудня 2020, 18:03
Поділіться публікацією:

У Мінську чоловік викликав міліцію, аби та вплинула на його дітей і змусила зняти штори у біло-червоно-білому забарвленні. Деталі непростої історії повідомляє ресурс LADY.TUT.BY.

Політичні штори: в Білорусі прихильник Лукашенка здав міліції власних дітей

Біло-червоно-білі штори вдома не сподобалися прихильнику Лукашенка. Фото: Sputnik/РИА Новости

Головний герой події, чиє ім’я та прізвище не розголошуються із конфіденційних причин, є палким прихильником політики самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Всі інші четверо членів родини підтримують нинішню опозицію.

За словами Ольги, доньки заявника, до серпня особливих розбіжностей у політичних поглядів у сімействі не спостерігалося. Але як тільки діти почали активно підтримувати опозиційний рух: ходити на мітинги, підтримувати протести, вивішувати БЧБ-прапори, нерви батька здали.

Ті самі штори, що стали причиною інциденту, чоловік уже якось намагався зняти самотужки. Та діти повернули їх назад. Тому симпатик Лукашенка вирішив діяти інакше і звернувся до правоохоронців.

Політичні штори: в Білорусі прихильник Лукашенка здав міліції власних дітей - фото 2

— Раптом батько прийшов до нас і сказав: "Я викликав міліцію". Ми спочатку вирішили, що це жарт, але коли у двері подзвонили і за ними стояли двоє міліціонерів у штатському, ми були у шоці, — згадує Ольга.

Утім, представники міліції виявилися розуміючими, тож яскравого конфлікту вдалося оминути. Сфотографувавши балкон, правоохоронці з’ясували деталі справи і попросили зняти кольорові штори. Наостанок чоловіки навіть пожартували, аби члени родини більше не ображали заявника. Хоча Ольга переконує, що батька ніхто не утискає.

Найобразливішим жінка вважає те, що глава сімейства натравив міліціонерів на власну рідню. За її словами, ніхто із них не міг повірити, що подібне можливе.

Між тим, правоохоронці ніяк не прокоментували ситуацію, хоча журналісти намагалися з’ясувати їхню точку зору.

Довідково. Біло-червоно-білий (БЧБ) прапор — історичний національний стяг Білорусі. Нинішній же державний прапор країни із зеленим та червоним кольорами та вкрапленням орнаменту є прототипом прапору Білоруської РСР зразка 1951 року.

Раніше "Коментарі" інформували про заяву Лукашенка щодо втручання інших країн у внутрішню політику Білорусі.

Також на порталі можна дізнатися, яке рішення стосовно санкцій щодо Білорусі прийняла Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини