Головна Новини Світ Беларусь Прикордонники України знову відповіли білорусам на запрошення на борщ
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники України знову відповіли білорусам на запрошення на борщ

Українські прикордонники нагадали білорусам про те, що вони продалися Росії та втратили незалежність

2 червня 2023, 11:58 comments1396
Поділіться публікацією:

Українські прикордонники продовжують тролити білорусів після їхнього запрошення на борщ, влаштувавши чергову "відповідь" прямо на кордоні. ДПСУ відмовилася від "союзної юшки", зазначивши, що вони борються за свою свободу та незалежність, у той час, як білоруси виявилися рабами режиму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Белсат.

Прикордонники України знову відповіли білорусам на запрошення на борщ

Кордон з Білоруссю. Фото: із відкритих джерел

Так, на кордоні з Білоруссю в районі річки Желонь, українські військові поставили шпальти, щоб озвучити свій "музичний подарунок".

Після цього почала звучати відома в Україні пісня "Враже", де можна почути наступні слова: "Сію тобі в очі, сію проти ночі, буде тобі, враже, так, як відьма скаже".

Зазначимо, днями білоруські прикордонники запустили ІПСО на кордоні з Україною, адресовану ДПСУ. Білоруси включили аудіозапис, на якому жіночий голос почав розповідати про нібито "схожість" українського та білоруського борщів. Начебто різниця між ними лише в тому, що в український кладуть квасолю, а в білоруський – картоплю.

Українська сторона спробу "потоваришувати" не оцінила. Наші прикордонники назвали білоруську страву "союзною юшкою" та борщем, який "швидше схожий на російські щі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники Головного управління розвідки Міністерства України підтвердили, що у самопроголошеного президента Республіки Білорусь (РБ) Олександра Лукашенка проблеми зі здоров'ям. Про можливе погіршення стану Лукашенка заговорили після його поїздки до Москви на парад 9 травня. Він виглядав болісно і навіть пропустив частину заходів. Чим загрожує ймовірне дострокове звільнення Лукашенка з окупованого ним президентського посту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі стримано відреагували на новий прорив РДК на Білгородщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини