Головна Новини Світ Беларусь Раптово помер міністр закордонних справ Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер міністр закордонних справ Білорусі

Білоруський чиновник, якому було заборонено в'їжджати на територію ЄС помер у своєму будинку.

26 листопада 2022, 22:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

26 листопада білоруське державне інформаційне агентство БелТА повідомило про смерть міністра закордонних справ Володимира Макея. Неофіційно причиною смерті став серцевий напад. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на білоруський ресурс "Наша Ніва".

Раптово помер міністр закордонних справ Білорусі

Міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей. Фото: з відкритих джерел

Офіційні джерела не повідомляють деталей про смерть міністра закордонних справ Володимира Макея, єдине що заначили так це "раптову смерть". Голові білоруського МЗС було 64 роки.

Білоруський ресурс "Наша Ніва". повідомляє, що Володимир Макей перебував у себе вдома поблизу Мінська, коли стався серцевий напад. 

"Наскільки нам відомо, він не звернувся до медиків досить швидко, тому що не сприйняв свій стан серйозно", — пише "Наша Ніва" з посиланням на свої джерела інформації.

Офіційні ЗМІ повідомили, що білоруські державні установи озвучили співчуття родині міністра закордонних справ.

Перед смертю Макей брав участь на саміті ОДКБ та зустрічався з міністром закордонних справ Індії. Макей довгий час займав посаду помічника Лукашенка та голови адміністрації президента Білорусі. 20 серпня 2012 року його було звільнено з цієї посади та призначено міністром закордонних справ. Володимир Макей у списку білоруських державних діячів, яким заборонено в'їзд на територію Євросоюзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Вірменії різко закрив засідання ОДКБ без підписання договору. Такими діями вірменський політик здивував Лукашенка та Путіна, що зафіксувала камера.

Також "Коментарі" писали про рішення Кремля. Путін хоче ліквідувати Лукашенка та отримати його армію для нападу на територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини