Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі вакцинація відбувається повільніше за українську
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі вакцинація відбувається повільніше за українську

В країні повністю вакциновано 1,4 млн. чоловік

10 вересня 2021, 18:41
Поділіться публікацією:

Станом на 10 вересня в Білорусі повністю вакцинували 1,4 млн. чоловік, повідомляє Telegram-канал Білорусь головного мозку посилаючись на Міністерство охорони здоров'я.

У Білорусі вакцинація відбувається повільніше за українську

Прапор Білорусі, фото із відкритих джерел

Це менше 16% населення Республіки Білорусь. Telegram-канал пише, що за темпами масової вакцинації Білорусь сильно відстає від України. Число нових випадків коронавирусу наближається до майже двох тисяч на добу.

Тим часом, державне видання "Белта" повідомляє про доставку в регіон китайської вакцини SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell). А на початку тижня в Мінськ прилетів літак з 1,5 млн. доз вакцини проти ковіду Sinopharm.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кінці жовтня, Білорусь може перестати існувати як незалежна держава. Таке припущення висловив український політолог Андрій Смолій. Він зазначив, те, про що домовилися Путін і Лукашенко може бути офіційно озвучено і підписано. Тоді це буде означати про створення так званої "союзної держави", що поставить крапку в існуванні незалежної Білорусі навіть на папері. Політолог поправив, Білорусь, звичайно ж, буде існувати зі своїм прапором і гербом, але тільки в рамках союзної держави це вже буде навіть прописано юридично. Смолій вважає, що все це обіцяє нехороші перспективи для України. Адже ми отримуємо більше 1000 км кордону з режимом Лукашенка, який перетвориться в кордон Кремля, а далі вже невідомо, як вирішить Путін — з якого боку і в який момент починати свою агресію проти України.

Також Лукашенко повідомляв, що зовсім скоро армія Білорусі істотно зміцниться за рахунок поставок з дружньої Росії новітньої військової техніки. У Мінську очікують поставок десятків літаків, вертольотів і засобів боротьби з повітряними цілями противника, включаючи зенітно-ракетні комплекси С-400.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/belamova/21479
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини