Головна Новини Світ Беларусь У Мінську ввели обов'язковий масочний режим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську ввели обов'язковий масочний режим

Керівники компаній повинні прийняти "необхідні заходи щодо дотримання санітарно-протиепідемічних норм"

12 листопада 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

У Мінську ввели масочний режим. Жителі міста повинні носити маски в місцях скупчення людей. Раніше він діяв лише в деяких регіонах Білорусі. Про це повідомляє Tut.by.

У Мінську ввели обов'язковий масочний режим

Фото: Газета.ру

Крім того, таке рішення зобов'язує керівників підприємств усіх форм власності вжити "необхідних заходів щодо дотримання санітарно-протиепідемічних норм", включаючи дистанційну роботу співробітників.

"Не тільки для працівників, а й для відвідувачів всіх без винятку об'єктів столиці", — підкреслили в МОЗ, зазначивши, що рішення набуде чинності відсьогодні.

Нагадаємо, понад 400 людей були заарештовані в Мінську під час недільного маршу опозиції, яка протестує проти фальсифікованого переобрання президента Олександра Лукашенка. Білоруська опозиція з серпня організовує щотижневі марші протесту, кожен раз збираючи десятки тисяч людей, попри репресивні заходи режиму і систематичні затримання.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Росії ввели масочний режим на тлі поширення захворюваності в країні й збільшили кількість тестувань на коронавірус.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.tut.by/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини