Головна Новини Світ Беларусь Українського контрнаступу "немає і бути не може": Лукашенко здивував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Українського контрнаступу "немає і бути не може": Лукашенко здивував заявою

Лукашенко не вірить, що українці готові розпочинати контрнаступ, а всі розмови з цього приводу вважає інформаційним галасом

18 травня 2023, 11:47 comments4425
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає заяви про український контрнаступ "дезінформацією". Як повідомляє портал "Коментарі", про це Лукашенко заявив на зустрічі 18 травня з учасниками засідання Ради Парламентської асамблеї ОДКБ, пише "БЕЛТА".

Українського контрнаступу "немає і бути не може": Лукашенко здивував заявою

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Мушу сказати, найбільша дезінформація – це контрнаступ. Жодного контрнаступу, на мій погляд, немає і бути не може. Це просто безумство. Один до п'яти на фронті воювати за технікою та живою силою – це просто безумство! Ні, треба нагнітати, треба накручувати українців для того, щоб продовжувати та втопити нас у цьому протистоянні. У цьому сьогодні суть на фронті. Ми це бачимо. Це у нас за парканом прямо", – заявив Лукашенко.

Білоруський диктатор також закликав росію та Україну "повернутися за стіл переговорів".

Нагадаємо, представники Головного управління розвідки Міністерства України підтвердили, що самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко має проблеми зі здоров'ям. Про можливе погіршення стану Лукашенка заговорили після його поїздки до Москви на парад 9 травня. Він виглядав болісно і навіть пропустив частину заходів. Чим загрожує ймовірне дострокове звільнення Лукашенка з окупованого ним президентського посту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – спецпредставник Китаю у справах Євразії Лі Хуей розпочав своє турне. Крім України, він має відвідати Польщу, Францію, ФРН та Росію для обговорення рішення "української кризи" (як у КНР називають війну РФ проти України). Які очікування від цієї подорожі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 травня 2023, 11:04

У казці, маленький хлопчик вигукнув: "Король то голий". В житті старий диктатор каже, що великий комбінатор, вождь і брехун Всесвіту то голий. І сміх і гріх. Що старий що малий. Не відомо, чи сумувати подіям - війна ж, чи радіти, що хоч така мерзота, як Лукашенко, але прагне відкрити засліпленим очі. Вистава Сенцова на території невдалої країни, яку обрали місцевістю протистояння триває.


Новини