Головна Новини Світ Канада Понад дві сотні дитячих останків: в канадському інтернаті виявили страшну знахідку
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад дві сотні дитячих останків: в канадському інтернаті виявили страшну знахідку

У канадській школі-інтернаті знайшли останки дітей

5 червня 2021, 11:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Страшна знахідка була виявлена в одному з канадських інтернатів. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Понад дві сотні дитячих останків: в канадському інтернаті виявили страшну знахідку

Знайдено останки дітей в школі-інтернаті. Фото з відкритих джерел

На території колишньої школи-інтернату, яка знаходиться в місті Камлупс в Канаді, були виявлені останки 215 дітей. Відомо, що даний заклад працювало під заступництвом католицької церкви. У ній виховувалися діти корінних народів.

Організація Об'єднаних Націй зробила заяву, в якому звернулася до уряду Канади та Ватикану і вимагає провести розслідування з цього приводу. У заяві ООН називає немислимим те, щоб  Канада і Святий Престол залишили такий жахливий злочин нерозкритим і без виправлення помилок. Прем'єр-міністр Канади також зробив заяву з цього приводу, на його думку, відповідальність повинна взяти на себе церква.

Як стало відомо, останки 215 дітей були виявлені в колишній школі-інтернаті в кінці травня цього року. Попередньо, деякі останки належали дітям, яким на момент смерті не виповнилося й трьох років. На цей момент причина їх смерті встановлюється.

Відомо, що дана школа-інтернат працювала протягом більше ніж 80 років (з 1890 — по 1978 рік.) В установі одночасно могло перебувати близько 500 осіб. Згідно зі звітом уряду Канади умови в інтернаті були дуже поганими. Під час роботи установи в ньому від хвороб гинуло безліч дітей.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Канаді темношкірого суддю переплутали зі злочинцем. Правоохоронці закували суддю в наручники тому, що боялися за своє життя. Більш детально читайте у нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в США вчительку малювання заарештували за тривалий секс з учнем. Відомо, що учень ходив до 40-річної вчительки на додаткові завдання. Вік потерпілого не розголошується. Читайте докладніше в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини