Головна Новини Світ Китай Китай заповнює Twitter фотографіями повій, щоб приховати масові протести
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай заповнює Twitter фотографіями повій, щоб приховати масові протести

Китайські акаунти у Twitter, які довгий час були неактивні почали публікувати фото напівоголених жінок. Більшість публікацій пов'язані з містами, де відбуваються найбільші протести проти карантинних заходів.

1 грудня 2022, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Наразі у Китаї проходять масштабні протести через жорстку політику Комуністичної партії щодо пандемії COVID-19. Щоб приховати їх в Інтернеті, китайські спамери заповнюють Twitter оголошеннями про послуги ескорту. На хештегах позначені назви міст, де проходять найбільші акції протесту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на Twitter кореспондента NYT Пола Мозура.

Китай заповнює Twitter фотографіями повій, щоб приховати масові протести

У Китаї приховують масові протести. Фото: з відкритих джерел

Китай з початку пандемії вводить жорсткі протиковідні заходи. Ізолюють не просто інфікованих осіб, а цілі райони міст, де був виявлений вірус. Інколи такі дії призводять до жахливих наслідків.

Кілька днів тому в китайському місті Урумчі спалахнула пожежа, де загинуло 10 людей. Ймовірно багатьох смертей можна було б уникнути, проте через карантинні обмеження та блокування міста процес евакуації ускладнився.

У Китаї почали виходити люди на протести, а у Twitter викладати повідомлення про заклики до мітингу та фото протестувальників. Китайська влада намагається такі дії блокувати.

Багато китайських акаунтів у Twitter, які довгий час були неактивні, раптом почали публікувати фотографії напівоголених жінок, рекламуючи таким чином послуги повій. Усі такі твіти містять китайську назву міста Урумчі. Таким чином, люди, які намагаються шукати інформацію про протести в соцмережі, отримують величезну кількість абсолютно не пов’язаних між собою результатів.

Китай заповнює Twitter фотографіями повій, щоб приховати масові протести - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи зможуть протести в Китаю стати початком кінця правління Сі Цзіньпіна.

Також "Коментарі" писали про смерть керівника Китаю. Саме з початку його правління економіка Китаю різко пішла вгору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eva

1 грудня 2022, 14:48

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини