Головна Новини Світ Китай 218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті сильного торнадо в китайському місті Ухань загинули шестеро людей і ще понад 200 місцевих жителів були травмовані. Опубліковані фото і відео

15 травня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:








На місто Ухань, що є столицею провінції Хубей в Китаї, обрушився потужний торнадо. Стихійне лихо призвело до смерті щонайменше шести осіб. Ще 218 отримали травми різної тяжкості. Про це інформує видання The Guardian.

218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті потужного торнадо в Китаї загинули люди - фото: The Guardian

За інформацією джерела, приблизно о 20:40 14 травня в китайському містечку Ухань почав бушувати сильний вітер, приблизно 86 км на годину. В результаті були зруйновані 27 будинків і ще 130 були пошкоджені. Через що вийшли з ладу лінії електропередачі та було відключено електрику. 26 600 домогосподарств залишилися без світла. На дороги та проїжджі частини впала величезна кількість дерев. Були також пошкоджені навіси на будмайданчику і два крани.

218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

У містах, де сталося стихійне лихо, одразу ж були організовані пошуки людей, які могли опинитися під впавшими деревами, конструкціями,  що впали на землю або ж залишитися під завали зруйнованих будинків.

218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Фото - dw.com

У заявах місцевої влади кажуть, що в результаті природного явища понад 200 осіб отримали травми та шість людей загинули у внутрішньому місті Ухань і ще чотири — в місті Шенцзе, приблизно в 400 км на схід, в провінції Цзянсу, де торнадо вирувало перед цим.

218 осіб травмовано та 6 загинули: що сталося в Ухані (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Фото — dw.com

Через деякий час місцеві жителі, а також різні видання стали публікувати в соціальних мережах фотографії та відео з вулиць міста, після обвалення на нього потужного торнадо. Так, на YouTube-каналі 27Zoll було опубліковано відео, зняте в момент торнадо в Ухані.
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Новій Зеландії стався найпотужніший землетрус за останні 2 роки, а також про те, що в Австралії одночасно виникли п'ять водяних смерчів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини