Головна Новини Світ Китай Тривожна заява Міноборони Китаю про співпрацю з російською армією
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривожна заява Міноборони Китаю про співпрацю з російською армією

У Міністерстві оборони Китаю заявили про поглиблену співпрацю між китайськими військами та російською армією.

30 березня 2023, 11:41 comments5925
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Офіційний представник міністерства оборони Китаю Тан Кефей заявив, що китайські військові сили готові співпрацювати з російською армією для досягнення консенсусу, який було узгоджено під час зустрічі лідерів обох країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Міноборони Китаю.

Тривожна заява Міноборони Китаю про співпрацю з російською армією

Речник Міноборони Китаю Тан Кефей. Фото з відкритих джерел

30 березня відбулась запланована пресконференція на якій речник Міноборони Китаю Тан Кефей відповідав на запитання журналістів. Один з журналістів попросив уточнити детальніше у чому полягає співпраця у військовій сфері між Росією та Китаєм.

"Китайські війська готові співпрацювати з російською армією для повної реалізації важливого консенсусу, досягнутого главами двох держав, подальшого зміцнення стратегічної комунікації та координації, регулярної організації спільного морського та повітряного патрулювання, спільних навчань і тренувань, а також посилення обмінів інформацією між країнами", — заявив Тан Кефей.

Кефей додав, що Китай та Росія співпрацюватимуть з метою подальшого поглиблення взаємної довіри у військовій сфері, спільної роботи над впровадженням глобальних ініціатив у сфері безпеки та захисту міжнародної чесності та справедливості.

Нагадаймо, що кілька днів тому лідер Китаю Сі Цзіньпін відвідав Кремль з трьохденним візитом, де підписав договори про співпрацю з Російською Федерацією..

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ріші Сунак закликав Сі Цзіньпіна натиснути на Путіна.

Також "Коментарі" писали про п’ять головних висновків переговорів Путіна та Сі Цзіньпіна, як відбулись у Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

30 березня 2023, 11:40

Китай тупо така сама ж росія. Просто країна 404 перша напала. Якщо переможе росія, то Китай очевидно атакуватиме Тайвань. А військові співпраця між країнами не дає змоги росії програти. Сумно, що є такі мерзенні країни з диктаторськими режимами. окрім того, ще є неадекватний чувак в КНДР

Я

30 березня 2023, 11:39

Бог, Я визнаю Київ місцем започаткування усього руського, місцем хрещення у минулому усієї Русі та вважаю сучасну Україну єдиним правовласником невід’ємного виключного права надавати та забороняти право користуватися статусом руського(ї) . Статус руський(а), назви, що містять у власних коренях буквосполучення у наведеному порядку послідовності літер подібно до того як у словах «Русь», «рус» та похідного скорочення від «Русь» - «ру» та навіть «Р» як позначення по суті, зображення котрі обумовлюють приналежність до вище зазначеного статуса є протиправним діянням, якщо інше не погоджено сучасним єдиним власником невід’ємного виключного права - Україною, в особі президента України. Агресія з боку користувачів статусом проти України дискредитує єдиного власника невід’ємного виключного права визначати статус руського(ї), а тому припиняє право користування статусом руського(ї) користуваччем , від початку агресії до момента звершення процеса відшкодування збитків завданих агресією.

Бог

30 березня 2023, 11:13

Тревожные новости-это если укровояки будут засирать свою землю снарядами с ураном.Тревожно,что украинцы многие начали считать себя незаменимой нацией.Тревожно,что пендосы считают себя вершителями судеб всего человечества.


Новини