Головна Новини Світ Китай У Китаї главу великої компанії засудили до смертної кари
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї главу великої компанії засудили до смертної кари

Суд порахував злочин надзвичайно серйозним і засудив Лая Сяоміня до страти

5 січня 2021, 16:33
Поділіться публікацією:

У місті Тяньцзінь, що розташований в Китаї засудили до страти главу великої фінансової компанії, на ім'я Лай Сяомінь. Про це інформує Bloomberg.

У Китаї главу великої компанії засудили до смертної кари

У Китаї стратять главу великої компанії Лая Сяоміня- фото Bloomberg

Як повідомляє джерело, причиною такого жорстоко рішення суду стала корупція. Суд міста Тяньцзінь визнав його винним в отриманні хабарів в розмірі 1,79 млрд юанів (277 млн доларів США) в період з 2008 по 2018 рік. Всі його особисті активи будуть конфісковані.

На початку минулого року під час інтерв'ю на державному телеканалі Лай Сяомінь розповів, що приймає платежі готівкою. Після цього він розповів, як буде везти всі ці гроші у свою квартиру, що знаходиться в Пекіні. Поліцейські повідомили, що в його квартирі знайшли 200 млн юанів (3 094 969 доларів).

Адвокат з Пекіна зазначив, що вкрай рідко у Китаї випадки з хабарництвом призводять до смертної кари. Багато хто отримує відстрочку до довічного ув'язнення. Однак в цьому випадку суми хабарів дуже великі. До слова, колишній віцемер провінції Шаньсі був засуджений до смертної кари у 2018 році. У 2016 році Китай підвищив поріг страти за корупцію до 3 мільйонів юанів з 100 000 юанів, але покарання застосовувалося рідко. Громадськість своєю чергою негативно поставилася до такого рішення суду, зазначаючи, що в нинішніх умовах смертний вирок безумовно є попередженням.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Туреччині затримали понад 250 осіб за підозрою в підготовці терактів на Новий рік, а також про те, що в США при невідомих обставинах помер один з найстрашніших серійних вбивць.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

6 січня 2021, 03:52

Xочeшь трaxнyть юнyю малышку?! Еcли да, то рeгиcтpиpyйся по сcылкe, там морe paзвpатных дeвок кoтоpыe хoтят члeнa, вoт ------ http://bit.do/miase


Новини