Головна Новини Світ Китай У Сі Цзіньпіна відреагували на нові ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сі Цзіньпіна відреагували на нові ядерні погрози Путіна

Речник МЗС заявила, що в ядерній війні не буде переможців

1 березня 2024, 16:20 comments1800
Поділіться публікацією:

З'явилася реакція Міністерства закордонних справ КНР на чергові ядерні погрози російського диктатора Путіна іншим країнам. Прес-секретар міністерства Мао Нін прокоментувала його останню заяву, пов'язану із можливістю відправлення західних військових до України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Укрінформ".

У Сі Цзіньпіна відреагували на нові ядерні погрози Путіна

Прес-секретар міністерства Мао Нін. Фото з відкритих джерел

"У ядерній війні не буде переможців, Китай закликає усі сторони зберігати стриманість", — заявила представниця МЗС.

У Китаї наголосили, що необхідно працювати разом для зниження напруженості та стратегічних ризиків.

"Ми закликаємо всі сторони зберігати виваженість та стриманість та будувати збалансовану, ефективну та стійку архітектуру європейської безпеки через діалог та консультації", — наголосила представник МЗС.

У свою чергу , США вже попередили Росію про наслідки застосування ядерної зброї. Погрози з боку російського диктатора Володимира Путіна безвідповідальні. Таку заяву під час брифінгу зробив речник Держдепу США Метью Міллер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в останній день зими російський диктатор Володимир Путін звернувся до Федеральних зборів. Розповідав про те, що "спеціальна військова операція" йде за планом, але незрозуміло, коли закінчиться. Бракав ядерною зброєю у відповідь на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про гіпотетичне відправлення військ країн НАТО до України. Обіцяв росіянам "золоті гори", на словах роздаючи їм трильйони рублів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" це звернення, сказане і не сказане Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини