Головна Новини Світ ЄС Борель кличе представників Ізраїлю та Палестини на переговори: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Борель кличе представників Ізраїлю та Палестини на переговори: подробиці

Боррель запросив представників Ізраїлю та Палестини на зустріч міністрів ЄС, щоб почути ясну позицію двох сторін

10 жовтня 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

Голова дипломатії Європейського Союзу Жозеп Боррель запросив на екстрену зустріч міністрів закордонних справ Євросоюзу щодо ситуації в Ізраїлі дипломатичних представників двох ворогуючих сторін. Як передає портал "Коментарі", про це Жозеп Боррель повідомив, написавши відповідну посаду у Twitter (Х).

Борель кличе представників Ізраїлю та Палестини на переговори: подробиці

Жозеп Борель. Фото: з відкритих джерел

"Я запросив міністра закордонних справ Ізраїлю Елі Коена приєднатися до зустрічі міністрів закордонних справ ЄС, яку я скликаю сьогодні у другій половині дня. Я також запросив міністра закордонних справ Ріяда Аль-Маліки виступити на засіданні та подати позицію Палестинської адміністрації", – зазначив головний дипломат ЕС.

Варто зазначити, що однією з головних тем на переговорах міністрів закордонних справ ЄС має стати ситуація в Ізраїлі. За підсумками обговорень буде визначено, як Євросоюз діятиме далі. Щоб допомогти принести мир.                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що мир на Близькому Сході, де 7 жовтня почалася чергова ескалація, можливий лише при переговорах між Ізраїлем та Палестиною. Також Ердоган висловив готовність стати посередником заради припинення палестино-ізраїльської війни. Про що говорять такі пориви турецького лідера? Чи може він відіграти значну роль у врегулюванні ситуації на Близькому Сході? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто стоїть за нападом ХАМАСу на Ізраїль – яку загрозу може призвести конфлікт.                                     




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини